Arizona Favorites – εκτός της περιοχής του Phoenix – Three Generations of Travel

Arizona Favorites – εκτός της περιοχής του Phoenix – Three Generations of Travel

Στην τελευταία μου ανάρτηση κάλυψα τα αγαπημένα μας μέρη στην περιοχή Phoenix/Scottsdale, αυτή τη φορά κοιτάζω τα αγαπημένα μας έξω από την κοιλάδα.

Η Sedona – γνωστή για τους γραφικούς κόκκινους βράχους της, η Sedona δεν απογοήτευσε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή από το Φοίνιξ. Ήταν μια εύκολη οδήγηση με καλούς δρόμους. Ξεκινάτε από την έρημο Sonoran και είναι ενδιαφέρον να δείτε πώς αλλάζει το έδαφος καθώς πλησιάζετε τη Sedona. Καθώς εισέρχεστε στην ίδια τη Sedona και κατευθύνεστε προς την πόλη, υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και, επιπλέον, υπήρχαν εργασίες στο δρόμο, οπότε η στάθμευση μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια περιήγηση από Τρόλεϊ Σεντόνα για να μάθετε περισσότερα για την περιοχή και τα κυριότερα σημεία. Πραγματοποιήσαμε την περιήγηση «Β» στην πόλη και στο φαράγγι του Boynton καθώς είδαμε την έξοδο για το παρεκκλήσι στο δρόμο. Η περιήγηση ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουμε περισσότερα για την ιστορία και μας δόθηκε η ευκαιρία να βγούμε από το τρόλεϊ και τραβήξτε φωτογραφίες σε μία από τις στάσεις Canyon. Θα συνιστούσα το τρόλεϊ ως έναν εξαιρετικό τρόπο για να δείτε την περιοχή, ειδικά αν όπως εμείς, δεν είχατε πολύ χρόνο στη Σεντόνα. Ωστόσο, αν δεν κάνετε τίποτα άλλο στη Σεντόνα, συνιστώ ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το Παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού. Η ρύθμιση του είναι καταπληκτική. Η θέα είναι απίστευτη και ήταν απλά δέος. Είναι ένα ταξίδι για να φτάσετε, αλλά έχουν καταπληκτικούς εθελοντές που βοηθούν τους επισκέπτες. Εάν πάρετε το τρόλεϊ εκεί ψηλά, έχουν ένα προνομιακό σημείο πιο κοντά στην είσοδο, οπότε δεν χρειάζεται να περπατήσετε τόσο μακριά. Η φωτογραφία μου δίνει ένα μικρό πλαίσιο τοποθεσίας, αλλά δεν το αδικεί!

Διαβάστε περισσότερα  Μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα… από την εποχή μας στο Phoenix, Arizona – Three Generations of Travel

Ουίλιαμς, Αριζόνα – πύλη προς το Grand Canyon και την τελευταία πόλη στη διαδρομή 66 που πρέπει να παρακαμφθεί. Είναι μια χαριτωμένη στάση με φανταστική πίτα στο Εστιατόριο Pine Country (είχαμε το κεράσι και την κολοκύθα). Είναι επίσης το μέρος όπου μπορείτε να οδηγήσετε λίγη ιστορία και να πάρετε το τρένο για το Grand Canyon. Έχουν χαριτωμένα μαγαζιά, πολλές πινακίδες Route 66 και λίγο κιτς.

Το μεγάλο φαράγγι – Μερικά μέρη μάλλον δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Το Grand Canyon είναι ένα από αυτά. Ήταν εντυπωσιακό και όμως αυτό που περίμενα την ίδια στιγμή. Για να επισκεφτούμε το Grand Canyon, κλείσαμε μια ημερήσια εκδρομή από το ξενοδοχείο μας Παρακάμψεις της Αμερικανικής Δύσης. Η εξυπηρέτηση πελατών τους ήταν καταπληκτική. Προσφέρουν μια επιλογή να αγοράσετε ένα γεύμα σε κουτί μέσω αυτών για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στο Canyon. Λάβετε υπόψη ότι είναι μια μέρα 12-13 ωρών με περίπου 3-4 ώρες στο Canyon. Αυτό που έκανε το ταξίδι μας να ξεχωρίσει ήταν ότι προσθέσαμε μια περιήγηση με ελικόπτερο Ελικόπτερα Maverick. Αφού ο οδηγός μας είχε πάρει τους πάντες στο δρόμο για το Φαράγγι, ανέφερε ότι ήταν μια επιλογή και ότι υπήρχαν 5 διαθέσιμες θέσεις, αν σας ενδιέφερε να μιλήσετε μαζί του στην πρώτη στάση. Η αδερφή μου και εγώ πήραμε την επτάχρονη ανιψιά μου, που αγαπά τη γεωλογία, στην πρώτη της βόλτα με ελικόπτερο και της άρεσε. Το να βλέπω τη χαρά της μαζί με την εμπειρία να βλέπω το μέγεθος του φαραγγιού από ψηλά είναι αυτό που πραγματικά με έκανε. Μετά το ελικόπτερο σταματήσαμε στο Μουσείο Γεωλογίας στο Νότιο χείλος και μετά είχαμε λίγο περισσότερο από μία ώρα να περιπλανηθούμε και να συμμετάσχουμε στην υπόλοιπη ομάδα μας. Καθώς ήταν Ιανουάριος και είχε χιόνι, ήταν λίγο παγωμένο, οπότε ήταν καλό που είχαμε μπότες. Ελέγξτε οπωσδήποτε τις συνθήκες πριν πάτε!

Διαβάστε περισσότερα  Ice Castles – Lake Geneva, WI – Three Generations of Travel

Αν και ξέρω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στην Αριζόνα, αυτά ήταν τα κυριότερα σημεία μας στο ταξίδι μας για να επισκεφτούμε και τις 50 πολιτείες!

Δημοσιεύτηκε από την threegenerationsoftravel

Από μικρός αγαπούσα τα ταξίδια. Τώρα ως σύζυγος, μητέρα και κόρη σχεδιάζω για τρεις γενιές και χρησιμοποιώ αυτή τη σελίδα για να μοιραστώ μερικές από τις συμβουλές, τις ιδέες και τις ιστορίες μου. Δείτε επίσης το instagram μου για να δείτε μερικές από τις τελευταίες μας περιπέτειες! Δείτε περισσότερες αναρτήσεις