Μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα… από την εποχή μας στο Phoenix, Arizona – Three Generations of Travel

Μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα… από την εποχή μας στο Phoenix, Arizona – Three Generations of Travel

Πήγαμε στην Αριζόνα κατά τη διάρκεια των διακοπών με συνολικά 8 άτομα. 3 παιδιά 7 ετών και κάτω (ο γιος μου και τα ανίψια μου). 5 ενήλικες (η αδερφή μου και εγώ και οι σύζυγοί μας και η μαμά μας) πραγματικά ένα ταξίδι 3 γενεών! Γενικά περνάμε φανταστικά. Είναι πάντα καλό να μαζευόμαστε και να βλέπουμε νέα μέρη και πράγματα.

Ανάλογα με το πόσο χρόνο έχετε εδώ, μερικά πράγματα θα θεωρούσα “must do” αξιοθέατα στην περιοχή Phoenix/Scottsdale

Αν σας αρέσει η ιστορία – ο Μουσείο Κρατικού Καπιτωλίου της Αριζόνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να μάθετε την ιστορία του κράτους και πώς έγινε κράτος. Έχουν επίσης μερικά καταπληκτικά μνημεία, όπως για το USS Arizona και τους κωδικούς από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουν επίσης ειδικά εκθέματα που αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους.

Αν σας αρέσει η αρχιτεκτονικήTaliesin West που χτίστηκε από τον Frank Lloyd Wright καθώς η σχολή αρχιτεκτονικής του στη Δύση είναι ένα καταπληκτικό μέρος για επίσκεψη. Το σχολείο προφανώς κλείνει τον Ιούνιο, αλλά ο χώρος και τα κτίρια θα εξακολουθούν να είναι ανοιχτά για περιηγήσεις και θα εξακολουθούν να έχουν κάποια μαθήματα στο χώρο. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς τα κτίρια ταιριάζουν στην ομορφιά της ερήμου Sonoran. Είναι επίσης ένα υπέροχο μέρος για να δείτε κάκτους στο φυσικό τους περιβάλλον. Είδαμε ακόμη και έναν δρομέα δρόμου όταν φτάσαμε για πρώτη φορά!

Αν σας αρέσουν τα τρένα, τα καρουζέλ ή αναζητάτε οικογενειακή διασκέδασηΣιδηροδρομικό Πάρκο McCormick-Stillman είναι φανταστικό. Έχουν ένα ανακαινισμένο καρουζέλ του 1950. Μια βόλτα με τρένο κλίμακας 5/8. Μια μεγάλη παιδική χαρά. Ένα χαριτωμένο κατάστημα δώρων. Ένα εντυπωσιακό πρότυπο μουσείο σιδηροδρόμων και όχι μόνο! Έχουν ακόμη και ένα από τα ανακαινισμένα αυτοκίνητα από το τρένο Merci ή Gratitude μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. (Ρίξτε μια ματιά στο Instagram παρακάτω για φωτογραφίες) Αυτό ήταν ένα υπέροχο εύρημα για τα παιδιά που το απόλαυσαν πραγματικά και τα εισιτήρια για τα αξιοθέατα ήταν πολύ λογικά και οι χώροι είναι ελεύθεροι να εισέλθουν. Κάνουν επίσης ένα φεστιβάλ φώτων διακοπών και άλλες εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα  Και επιστρέψαμε… – Τρεις γενιές ταξιδιού

Αν θέλετε να μάθετε για τους αρχικούς ανθρώπους που έζησαν στην περιοχήΜουσείο Pueblo Grande και Αρχαιολογικό Πάρκο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε και να εξερευνήσετε και να μάθετε την αληθινή ιστορία της περιοχής. Το μουσείο διαθέτει μια σειρά από εσωτερικά και εξωτερικά εκθέματα που δίνουν στα παιδιά πολλά να κάνουν για να μείνουν ενδιαφέρον ενώ μαθαίνουν για τους ανθρώπους Hohokam που έζησαν στην περιοχή για 1000 χρόνια από το 450 έως το 1450 μ.Χ. Έχουν μια διασκεδαστική υπαίθρια γκαλερί καθώς και χώρο αφιερωμένο για παιδιά σε εσωτερικούς χώρους, επομένως είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το επισκεφτείτε ανεξάρτητα από τον καιρό! Σίγουρα ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε μια βαθιά βουτιά στην ιστορία της περιοχής!

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από όμορφα πάρκο και παιδικές χαρές που είναι πάντα ένα εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε και να αφήσετε τα μικρά να τρέξουν λίγο! Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πάρκα που βρήκαμε ήταν Πάρκο Παπάγου που είναι και το σπίτι του Βοτανικός Κήπος της Ερήμου που δεν κάναμε σε αυτό το ταξίδι (ο παππούς μου πάντα έλεγε να κρατήσω κάτι για την επόμενη φορά!)

Την επόμενη εβδομάδα θα πάω να δούμε τα αγαπημένα μας πράγματα στην Αριζόνα έξω από την περιοχή του Phoenix Scottsdale!

Δημοσιεύτηκε από την threegenerationsoftravel

Από μικρός αγαπούσα τα ταξίδια. Τώρα ως σύζυγος, μητέρα και κόρη σχεδιάζω για τρεις γενιές και χρησιμοποιώ αυτή τη σελίδα για να μοιραστώ μερικές από τις συμβουλές, τις ιδέες και τις ιστορίες μου. Δείτε επίσης το instagram μου για να δείτε μερικές από τις τελευταίες μας περιπέτειες! Δείτε περισσότερες αναρτήσεις