Και επιστρέψαμε… – Τρεις γενιές ταξιδιού

Και επιστρέψαμε… – Τρεις γενιές ταξιδιού

Το σημερινό μου χαρούμενο μέρος

Αγαπητοι αναγνωστες,

Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός. Και αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί για τόσα πολλά πράγματα. Αλλά για την οικογένειά μας των ταξιδιωτών, αυτή η εβδομάδα ήταν η πρώτη μας φορά που επιστρέψαμε πραγματικά από τότε που όλα έκλεισαν τον περασμένο Μάρτιο. Είχαμε δύο ταξίδια με αυτοκίνητο στη Μινεσότα για να δούμε την οικογένεια για γενέθλια και κοινωνία, αλλά κατά τα άλλα μείναμε. Τους τελευταίους μήνες ο γιος μου άρχισε να μας πιέζει για να «πάμε να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο κάπου διασκεδαστικό». Πρώτα προσπαθούσε πραγματικά για την Disney World, αλλά είπαμε όχι τώρα (κάτι που ομολογουμένως με στεναχωρεί με την 50η γιορτή που συνεχίζεται, αλλά ελπίζουμε για την επόμενη χρονιά). Έτσι τελικά συμφωνήσαμε ότι θα σκεφτόμασταν να κάνουμε ένα ταξίδι και αποφασίσαμε ότι η παραλία ακουγόταν ωραία.

Ούτως ή άλλως, ο χρόνος μας στην παραλία δυστυχώς τελειώνει σύντομα, οπότε καθώς συγκεντρώνω τις σκέψεις μου θα έχουμε μερικές αναρτήσεις σχετικά με τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του COVID και το τρέχον περιβάλλον. Ελπίζουμε εσείς και οι οικογένειές σας να παραμένετε ασφαλείς και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα σύντομα». Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Δημοσιεύτηκε από την threegenerationsoftravel

Από μικρός αγαπούσα τα ταξίδια. Τώρα ως σύζυγος, μητέρα και κόρη σχεδιάζω για τρεις γενιές και χρησιμοποιώ αυτή τη σελίδα για να μοιραστώ μερικές από τις συμβουλές, τις ιδέες και τις ιστορίες μου. Δείτε επίσης το instagram μου για να δείτε μερικές από τις τελευταίες μας περιπέτειες! Δείτε περισσότερες αναρτήσεις

Διαβάστε περισσότερα  Ζωή κάτω από τον COVID, αλλαγή προοπτικών… – Τρεις γενιές ταξιδιού