Πώς να πετάξετε έναν ξύλινο φράχτη σε έναν αναρριχητικό κάδο

Πώς να πετάξετε έναν ξύλινο φράχτη σε έναν αναρριχητικό κάδο

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τον ξύλινο φράκτη σας επειδή τον αντικαθιστάτε ή απλώς να τον ξεφορτωθείτε επειδή είναι παλιός και χτυπημένος, θα πρέπει να τον πετάξετε. Ένας roll-off κάδος απορριμμάτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον ξεφορτωθείτε. Έχοντας αυτό κατά νου, δείτε πώς να πετάξετε έναν ξύλινο φράχτη σε ένα roll-off κάδο.

Από πόσο φράχτη θα απαλλαγείτε και τι μέγεθος Roll-Off Dumpster θα χρειαστείτε;

Έτσι, ο ξύλινος φράκτης σας σαπίζει ή καταστράφηκε από τερμίτες. πρέπει να καθορίσετε πόσο φράχτη έχετε, ώστε να ξέρετε τι μέγεθος σκουπιδιών θα χρειαστείτε. Το μέγεθος roll-off σκουπιδιών που απαιτείται θα εξαρτηθεί από την ποσότητα του φράχτη που περιβάλλει την αυλή σας. Εάν έχετε μια αυλή μεσαίου μεγέθους, τότε ένας κάδος roll-off δεκαπέντε γιάρδων (14 πόδια X 8 πόδια X 4 πόδια) θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος. Εάν διαθέτετε μεγαλύτερη αυλή, τότε χρειάζεται ένας αναδιπλούμενος κάδος τριάντα υάρδων (20ft X 8ftX 5,25ft) για να συγκρατήσει το φράχτη που σκίζετε. Η κοπή του φράχτη σε μικρότερα κομμάτια θα σας επιτρέψει να χωρέσετε περισσότερο στον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων, επειδή δεν θα αφήσει τόσο κενό χώρο.

Πώς να γκρεμίσετε έναν ξύλινο φράχτη και να τον βάλετε στον κάδο απορριμμάτων

Το γκρέμισμα ενός ξύλινου φράχτη μπορεί να είναι πιο δύσκολο από όσο φαίνεται. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να το γκρεμίσετε και να το πετάξετε.

  • Επικοινωνήστε με την εταιρεία ηλεκτροδότησης ή την εταιρεία καλωδίων για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν γραμμές στο σημείο που βρίσκεται ο ξύλινος φράκτης σας πριν τον γκρεμίσετε. Όταν σκάβετε τους στύλους, δεν θέλετε να πάθετε ηλεκτροπληξία ή να χτυπήσετε το καλώδιο στους γείτονες.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να γκρεμίσετε τον ξύλινο φράχτη σας. Τα βαριά γάντια εργασίας είναι απαραίτητα για να αποφύγετε τη δημιουργία θραυσμάτων στα δάχτυλά σας καθώς εργάζεστε. Εάν χρησιμοποιείτε πριόνι για να σπάσετε τον φράχτη, φροντίστε να φοράτε προστατευτικά γυαλιά για να προστατεύσετε τα μάτια σας.
Διαβάστε περισσότερα  Αφαίρεση και απόρριψη γυψοσανίδας

Πύλες

Το πρώτο βήμα είναι να ξεβιδώσετε τυχόν πόρτες από τον υπόλοιπο φράχτη. Εάν ο ξύλινος φράκτης σας είναι σε αρκετά κακή κατάσταση, μπορεί να μπορείτε να τραβήξετε εύκολα την πόρτα της πύλης από τους μεντεσέδες (στην πραγματικότητα, οι μεντεσέδες τραβιούνται από το ξύλο). Μόλις αφαιρεθεί η πόρτα της πόρτας, σπάστε την για να χωρέσει καλύτερα στον απορριμματοφόρο σας.

Επένδυση φράχτη

Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε την επένδυση του φράχτη. Κόψτε τα πάνελ (σανίδες) μακριά από τους στύλους και ετοιμαστείτε να τα αφαιρέσετε. Η αφαίρεση τμημάτων της επένδυσης μπορεί να είναι διασκεδαστική. Πολλοί επαγγελματίες θα καταρρίψουν τμήματα του φράχτη με μια άνθηση σε στυλ καράτε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε χωρίς τραυματισμούς πριν αρχίσετε να κλωτσάτε και ότι φοράτε μπότες εργασίας. Αφού αφαιρέσετε την επένδυση, μπορείτε να τη σπάσετε με ένα πριόνι ή αν είναι σάπιο, μπορείτε να κάνετε λίγο ακόμα κλωτσιά. Εάν ο φράκτης σας είχε μολυνθεί από τερμίτες, φροντίστε να μην τον σπάσετε κοντά στο σπίτι σας, διαφορετικά μπορεί να βρουν το δρόμο τους μέσα.

Αφού σπάσετε την επένδυση, τοποθετήστε την στον κάδο απορριμμάτων.

Στύλοι φράχτη

Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να τραβήξετε τους στύλους του φράχτη θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά τοποθετήθηκαν κατά τη συναρμολόγηση του ξύλινου φράχτη σας. Οι περισσότερες πολιτείες και δήμοι απαιτούν να τσιμεντωθούν οι φράχτες, ειδικά σε περιοχές επιρρεπείς σε τυφώνες. Εάν ο εργολάβος που έβαλε το ξύλινο φράχτη σας δεν αγνόησε τον κωδικό, τότε θα πρέπει να σκάψετε το τσιμέντο και τους στύλους. Η εξόρυξη τσιμέντου μπορεί να είναι μια κουραστική και κουραστική δουλειά, βεβαιωθείτε ότι η υγεία σας είναι αρκετά καλή για να αναλάβετε αυτήν την εργασία. Εάν ο εργολάβος που έβαλε τον φράχτη σας δεν τσιμέντωσε τους στύλους, αυτό σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο για εσάς. Αφού αφαιρέσετε τις αναρτήσεις, μπορείτε να τις τοποθετήσετε στον κάδο απορριμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα  Πού μπορώ να απαλλαγώ από παλιά ηλεκτρονικά στη Sarasota;

Γιατί να πετάξετε τον φράχτη σας με αναρρόφηση απορριμμάτων;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν δεν έχετε κάδο απορριμμάτων για να τοποθετήσετε τον ξύλινο φράχτη σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφέρετε μόνοι σας το φράχτη στη χωματερή. Η χρήση ενός roll-off κάδου απορριμμάτων από την Dumpstermaxx σημαίνει ότι θα προγραμματίσουμε μια βολική ώρα για να παραδώσετε τον κάδο απορριμμάτων σας, και όταν κατεβάσετε τον ξύλινο φράχτη σας, θα σηκώσουμε τον πλήρη κάδο απορριμμάτων και θα τον μεταφέρουμε, ώστε να μην πρέπει να το κάνει.

Εν κατακλείδι

Εάν αφαιρείτε έναν παλιό ξύλινο φράχτη, ένας κάδος απορριμμάτων είναι φίλος σας. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα αποφύγετε προβλήματα.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην απόρριψη του ξύλινου φράχτη σας

Επικοινωνήστε με την Dumpstermaxx για να βοηθήσετε στην απόρριψη του παλιού σας ξύλινου φράχτη. Καλέστε μας σήμερα. ένα από το ευγενικό προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το μέγεθος του κάδου απορριμμάτων που χρειάζεται για το έργο. Θα προγραμματίσουμε μια βολική ώρα για να παραδώσετε έναν απορριμματοφόρα απορριμμάτων απευθείας στο δρόμο σας. Όταν ο παλιός σας ξύλινος φράχτης βρίσκεται στον απορριμματοφόρα απορριμμάτων, θα τον παραλάβουμε και θα τον πάρουμε. Καλέστε το Dumpstermaxx σήμερα!