Πού μπορώ να απαλλαγώ από παλιά ηλεκτρονικά στη Sarasota;

Πού μπορώ να απαλλαγώ από παλιά ηλεκτρονικά στη Sarasota;

Ο καθαρισμός του σπιτιού σας μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία, ειδικά όταν ο καιρός στη Σαρασότα αρχίζει να χαλαρώνει από τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες το Φθινόπωρο. Το να απαλλαγείτε από παλιά αντικείμενα, όπως καρέκλες, σπασμένα τραπέζια, λεκιασμένα χαλιά, ξεθωριασμένους πίνακες και άλλα σκουπίδια δημιουργεί μια αίσθηση χώρου στο σπίτι σας. Τι γίνεται όμως με παλιές τηλεοράσεις, συσκευές φαξ, βίντεο, συσκευές αναπαραγωγής 8 κομματιών και άλλα ξεπερασμένα ηλεκτρονικά είδη; Μπορείτε να ρωτήσετε, “Πού μπορώ να απαλλαγώ από τα παλιά ηλεκτρονικά στη Sarasota;” Λοιπόν, για τα πρώτα αντικείμενα που αναφέρθηκαν, μπορούμε να σας νοικιάσουμε έναν κάδο απορριμμάτων για να πετάξετε τα παλιά σας έπιπλα και τα σκουπίδια. Όσο για τα ηλεκτρονικά, υπάρχει διαφορετικός προορισμός.

Κέντρα Συλλογής

Εάν ζείτε στη Σαρασότα, μπορείτε να μεταφέρετε τα παλιά σας ηλεκτρονικά σε ένα «Κέντρο συλλογής χημικών προϊόντων», όπου μπορείτε να απαλλαγείτε από παλιούς υπολογιστές, πληκτρολόγια, σαρωτές και εκτυπωτές. Εάν έχετε παλιές μπαταρίες, μπορείτε επίσης να τις απορρίψετε στο κέντρο συλλογής χημικών. Το κέντρο συλλογής βρίσκεται στη διεύθυνση 8750 Bee Ridge Road και είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή. Το κέντρο συλλογής που βρίσκεται στην οδό 4010 Knights Trail στο Nokomis είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. τα Σάββατα.

πεζοδρόμιο

Εάν έχετε μια παλιά τηλεόραση ή μια οθόνη υπολογιστή που θέλετε να απορρίψετε, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο κράσπεδό σας. η μόνη ειδική απαίτηση είναι ότι εάν η τηλεόραση ή η οθόνη ζυγίζει περισσότερο από σαράντα κιλά, θα πρέπει να κανονίσετε μια ειδική παραλαβή με τη Διαχείριση Απορριμμάτων πριν από την κανονική ημέρα παραλαβής. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε τηλεοράσεις και οθόνες στην τοποθεσία Nokomis, ισχύουν χρεώσεις και δέχονται χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Διαβάστε περισσότερα  Το καλύτερο δέντρο για τον κήπο σας το 2021

Το Dumpstermaxx μπορεί να σας βοηθήσει με τον καθαρισμό σας

Αν λοιπόν σχεδιάζετε να κάνετε καθαρισμό σπιτιού και τώρα ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από παλιά ηλεκτρονικά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα υπόλοιπα. Απλώς καλέστε μας. ένας από τους ειδικούς μας σε θέματα απόρριψης θα ορίσει την ώρα που θέλετε να παραδώσετε έναν απορριμματοφόρο απορριμμάτων απευθείας στο δρόμο σας. Μόλις γεμίσετε τον κάδο απορριμμάτων, θα έρθουμε και θα τον μεταφέρουμε στον χώρο υγειονομικής ταφής, για να μην χρειάζεται μόνος σας. Έτσι, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κάντε τα πρώτα βήματα προς έναν καθαρισμό του σπιτιού.