Είναι το καλοκαίρι μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε το σπίτι σας;

Είναι το καλοκαίρι μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε το σπίτι σας;

Ίσως σκέφτεστε: «Είναι το καλοκαίρι μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε το σπίτι σας;» Είναι μια σχετική ερώτηση. Με την άφιξη του καλοκαιριού και το τέλος της σχολικής χρονιάς, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν για να αρχίσετε να σκέφτεστε τον καλοκαιρινό καθαρισμό του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας την οικογένειά σας για να σας βοηθήσει. Μην αναβάλλετε να καθαρίσετε το σπίτι σας από άχρηστα αντικείμενα και αντιαισθητική ακαταστασία. τα αποτελέσματα είναι περισσότερο από αξιόλογα μακροπρόθεσμα. Καθώς επιλέγετε μια επερχόμενη ημερομηνία για να νοικιάσετε έναν απορριμματοφόρο απορριμμάτων και να καθαρίσετε το σπίτι σας, λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές για να διευκολύνετε την όλη διαδικασία για την οικογένειά σας.

Νοικιάστε ένα Roll-Off Dumpster

Η εκκαθάρισή σας προφανώς θα παράγει μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών και ανεπιθύμητων αντικειμένων που θα είναι πάρα πολλά για τους κάδους απορριμμάτων σας. Το πρώτο σας βήμα στην εκκαθάριση θα πρέπει να είναι η ενοικίαση ενός roll-off κάδου από την Dumpstermaxx. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος που χρειάζεστε εδώ.

Συσκευάστε το

Μια πολύ γνωστή μέθοδος οργάνωσης για καθαρισμούς είναι η μέθοδος κουτιού. Η χρήση τεσσάρων ή πέντε πλαισίων είναι πολύ χρήσιμη για τον εξορθολογισμό της εκκαθάρισής σας. Σε κάθε δωμάτιο που καθαρίζετε αυτό το καλοκαίρι, τοποθετήστε τέσσερα ή πέντε κουτιά για να μπορείτε να διαχωρίσετε αντικείμενα που θα πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων, αντικείμενα προς αποθήκευση, αντικείμενα προς δωρεά και συναισθηματικά αντικείμενα που θα κρατήσετε. Η οργάνωση κάθε δωματίου με τέσσερα ή πέντε κουτιά θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον χώρο σας και να παραμείνετε οργανωμένοι ως προς το τι πρέπει να απορρίπτετε στον αναρριχητικό κάδο σας και τι όχι.

Διαβάστε περισσότερα  Ανοιξιάτικο υπόστεγο Καθαρισμός και αντικατάσταση

Όλα στη θέση τους

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο απαιτητικά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Για κάθε χώρο στο σπίτι σας που καθαρίζετε αυτό το καλοκαίρι, φροντίστε να τεκμηριώσετε πού τοποθετείτε τακτικά τα πράγματα. Όλα πρέπει να έχουν μια καθορισμένη θέση, από το βιβλίο στο τραπεζάκι του καφέ σας μέχρι τον φούρνο μικροκυμάτων στην κουζίνα σας. Αφού καθαρίσετε πάγκους, δάπεδα και βάψιμο τοίχων, μπορεί να μην θυμάστε πού ανήκουν όλα όσα δεν πετάτε στον κάδο απορριμμάτων. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους προβλήματα, τραβήξτε μια φωτογραφία κάθε δωματίου με το τηλέφωνό σας. Μόλις ολοκληρώσετε τον καθαρισμό του δωματίου, μπορείτε να ανατρέξετε στις φωτογραφίες που τραβήξατε για να βάλετε τα πάντα στη θέση τους. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε να τακτοποιήσετε ξανά τα πράγματα στο σπίτι σας, αλλά ακόμα και τότε, η λήψη μιας φωτογραφίας του δωματίου πριν από τον καθαρισμό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι μπορεί να χωρέσει πού.

Τι πρέπει να μείνει και τι να πάει;

Το να προσδιορίσετε τι πρέπει να ρίξετε στον κάδο απορριμμάτων μπορεί να φαίνεται πιο δύσκολο από ό,τι νομίζετε. Μπορεί να νιώθετε ότι αποθησαυρίζετε κρατώντας αυτή τη σπασμένη ξύλινη καρέκλα που αγαπούσατε από την παιδική σας ηλικία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είστε. Το να κρατάς αντικείμενα επειδή «μπορεί να τα χρειαστείς» κάποια μέρα είναι αποθησαύριση. Η διατήρηση μιας εκτεταμένης συλλογής από χαρτόκουτα στο γκαράζ σας δεν καταλαμβάνει μόνο χώρο. είναι κίνδυνος πυρκαγιάς. Θα πρέπει να πετάξετε στοίβες από οτιδήποτε διατηρείται για πιθανή μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα  Υπερελαφρύ Ακονιστήρι Μαχαιριών | Ο Υπερελαφρός Πεζοπόρος

Το να αποφασίσετε να κρατήσετε κάτι που είχατε εδώ και χρόνια ή να το πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Το κλειδί είναι εάν κάτι έχει αληθινή συναισθηματική αξία, όπως ένα σετ γυαλιών από μια γαμήλια δεξίωση ή από την κούνια του παιδιού σας που αποθηκεύετε για τα εγγόνια, τότε θα πρέπει να κρατήσετε αυτά τα είδη. Ίσως βάλετε κάποια συναισθηματικά αντικείμενα στην αποθήκευση για να δημιουργήσετε χώρο. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε μια καρέκλα ή καναπέ που δεν μπορεί να καθίσει, πρέπει να αποφασίσετε εάν αξίζει το κόστος για την αποκατάσταση του επίπλου. Εάν όχι, θα πρέπει να το πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων.

Εν κατακλείδι

Ένας καλοκαιρινός καθαρισμός μπορεί να φέρει νέα ζωή στο σπίτι σας και να το κάνει πιο βιώσιμο. Απλώς οργανωθείτε και αποφασίστε ποια αντικείμενα έχουν αξία για εσάς και ποια όχι.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τον καλοκαιρινό σας καθαρισμό

Καλέστε το Dumpstermaxx για να γίνει ο συνεργάτης σας στην καλοκαιρινή σας καθαριότητα. Καλέστε μας σήμερα. ένα μέλος του προσωπικού μας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το μέγεθος του σκουπιδιού που χρειάζεστε. Θα προγραμματίσουμε μια ώρα που είναι βολική για εσάς και θα παραδώσουμε το roll-off κάδο απορριμμάτων απευθείας στο δρόμο σας. Όταν ο roll-off κάδος σας γεμίσει, θα τον παραλάβουμε και θα τον μεταφέρουμε. Μην περιμένετε μέχρι να φύγει το καλοκαίρι. ξεκινήστε αμέσως την εκκαθάριση!