Δονούμενοι Πίνακες | Γενική Κινηματική

Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει τεράστιες εξελίξεις στα συστήματα συσκευασίας χύδην. Τα ενημερωμένα μηχανήματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτές τις εξελίξεις. Τα δονούμενα τραπέζια είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο κομμάτι εξοπλισμού για οποιαδήποτε μονάδα παραγωγής. Ένα δονούμενο τραπέζι είναι χρήσιμο για την καθίζηση, την πύκνωση και τη συμπίεση ξηρών χύδην υλικών, καθώς και για την απελευθέρωση φυσαλίδων αέρα από σκυρόδεμα ή άλλα υγρά υλικά. Οι δονούμενοι πίνακες συμβάλλουν στη διατήρηση των μεγεθών των δοχείων στο ελάχιστο και επομένως μειώνουν το κόστος μεταφοράς.

Συνήθως, το χύμα υλικό που αποθηκεύεται σε αερισμένη κατάσταση συμπυκνώνεται κατά 20% αφού έχει ήδη αποθηκευτεί σε δοχείο. Υλικά που συνήθως γεμίζουν πέντε δοχεία, για παράδειγμα, θα γεμίσουν μόνο τέσσερα μετά τη συμπίεση. Τα υλικά που αποστέλλονται ή αποθηκεύονται σε αερισμένη κατάσταση θα συμπιεστούν τελικά λόγω της βαρύτητας ή των κραδασμών κατά τη μεταφορά. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει νεκρός χώρος στο δοχείο που μπορεί να οδηγήσει σε θραύση του δοχείου, απώλεια προϊόντος ή/και μόλυνση. Η συμπίεση του υλικού εκ των προτέρων αποτρέπει αυτές τις καταστροφές. Τα δονούμενα τραπέζια εξοικονομούν χρήματα όχι μόνο στη συσκευασία αλλά και στις απαραίτητες επιστροφές χρημάτων και αντικαταστάσεις λόγω ζημιών που προκύπτουν κατά την αποστολή.

Τύποι δονούμενων τραπεζιών

Επίπεδο δονούμενο τραπέζι καταστρώματος – Αυτό το δονούμενο τραπέζι είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των μεθόδων συμπύκνωσης και συμπύκνωσης. Χρησιμοποιείται επίσης για την αφαίρεση φυσαλίδων αέρα και κενών από το τελικό προϊόν.

Δονούμενος πίνακας κορυφής πλέγματος – Αυτό το δονούμενο τραπέζι χρησιμοποιείται σε αυτόματες και ημιαυτόματες γραμμές συσκευασίας και πλήρωσης με συστήματα κυλινδρικών μεταφορέων. Αυτός ο πίνακας τοποθετείται κάτω από πρατήριο ανεφοδιασμού χύδην ή κάτι παρόμοιο. Το άδειο δοχείο τοποθετείται πάνω από την κορυφή του πλέγματος, στη συνέχεια το κατάστρωμα πλέγματος ανυψώνεται και το φορτίο ανυψώνεται από την επιφάνεια του κυλινδρικού μεταφορέα. Σε αυτό το σημείο, το περιεχόμενο έχει συμπιεστεί μέσα στο δοχείο.

Διαβάστε περισσότερα  Το καλύτερο δέντρο για τον κήπο σας το 2021

Τραπέζι ζωνών δόνησης – Αυτό το δονούμενο τραπέζι εγκαθιστά και συσκευάζει ταυτόχρονα το προϊόν ενώ το μετακινεί κατά μήκος της ζώνης στο επόμενο σύστημά του. Η απαλή δόνηση κατά μήκος της ζώνης διασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση τυχόν κενών ή θυρίδων αέρα που μπορεί να εμφανίστηκαν σε δοχεία ή συσκευασίες και να προκαλέσουν πιθανή ζημιά στο προϊόν. Αυτό το συγκεκριμένο δονούμενο τραπέζι μπορεί επίσης να ισοπεδώσει τις σακούλες πριν τις παλετοποιήσει χωρίς να καταστρέψει τις σακούλες ή οποιοδήποτε από τα περιεχόμενά τους.

Πίνακας δόνησης ζωντανής δέσμης – Αυτό το δονούμενο τραπέζι χρησιμοποιείται καλύτερα για τη συμπίεση μεγάλων ποσοτήτων σκυροδέματος ή για πιο ομοιόμορφη δόνηση μεγάλων διαμερισμάτων, όπως τα εμπορευματοκιβώτια αποστολής. Οι δοκοί βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους σε αυτό το τραπέζι για να μπορούν να υποστηρίξουν τέτοια βαριά φορτία και να απομονώσουν τους κραδασμούς.

Επιλέγοντας τον σωστό πίνακα δόνησης

Χρειάζεστε αξιόπιστο εξοπλισμό που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε και να επεξεργαστείτε τα υλικά σας. Η General Kinematics προσφέρει μια ποικιλία από δονούμενα τραπέζια για να καλύψει τις μοναδικές σας ανάγκες. Ανακαλύψτε τι δονούμενα τραπέζια Η General Kinematics έχει να προσφέρει. Χρειάζεστε μια προσφορά ή έχετε μια ερώτηση σχετικά με το είδος του εξοπλισμού που θα ταιριάζει καλύτερα για την εταιρεία σας; Επικοινωνήστε με τη Γενική Κινηματική σήμερα.