Γιατί χρειάζεστε ένα Roll-Off Dumpster για την επισκευή της στέγης σας

Γιατί χρειάζεστε ένα Roll-Off Dumpster για την επισκευή της στέγης σας

Έχετε σπίτι άνω των δεκαπέντε ετών; Έχετε σκεφτεί την κατάσταση της στέγης σας; Εάν δεν το έχετε, μπορεί να θέλετε να το ελέγξετε. Γιατί; Τα τελευταία χρόνια, μια αυξανόμενη τάση είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες να αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν τις στέγες τους. Εάν έχετε ένα σπίτι, αυτή η απαίτηση της ασφαλιστικής εταιρείας είναι πιθανό να σας συμβεί κάποια στιγμή. Ακόμα κι αν δεν αναγκαστείτε να ξαναστέψετε το σπίτι σας, είναι μια καλή επένδυση εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας στο εγγύς μέλλον. Μια νέα στέγη αναμφίβολα θα αυξήσει την αξία του σπιτιού σας. Έχοντας αυτά τα πράγματα κατά νου, ορίστε γιατί χρειάζεστε έναν αναδιπλούμενο κάδο για την επισκευή της οροφής σας.

Τι κάνετε με τον έρπητα ζωστήρα;

Μια αναγκαιότητα για οποιοδήποτε έργο στέγης, ανεξάρτητα από το αν είναι η αντικατάσταση των παλαιών έρπητα ζωστήρα ή η πλήρης επανατοποθέτηση της στέγης, είναι ένας roll-off dumpster. Οι μόνες άλλες επιλογές είναι να φορτώσετε αναρίθμητους κάδους απορριμμάτων σε ένα φορτηγό ή να προσλάβετε μια ακριβή εταιρεία απομάκρυνσης σκουπιδιών για να παραλάβει το πεταμένο υλικό στέγης στο σπίτι σας. Η ποσότητα των απορριμμάτων που μπορεί να παράγει ένα έργο στέγης είναι εκπληκτική. Δεν συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλη είναι η στέγη σας μέχρι να δείτε έναν σωρό από τα παλιά σας έρπητα ζωστήρα που αποτελείται από ένα ανάχωμα στην μπροστινή αυλή σας. Ένα σωρό από έρπητα ζωστήρα δεν είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ασχοληθούν. Αποτελούν κίνδυνο με αιχμηρά νύχια που προεξέχουν από τον έρπητα ζωστήρα. Αυτά τα δύο ζητήματα είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να νοικιάσετε έναν απορριμματοφόρο για να διασφαλίσετε ότι ο έρπητας ζωστήρας δεν είναι διάσπαρτος στην αυλή σας και ότι δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε μόνοι σας στον χώρο υγειονομικής ταφής.

Διαβάστε περισσότερα  Cuben Tape | Ο Υπερελαφρός Πεζοπόρος

Πόσο μεγάλος πρέπει να είναι ο κάδος απορριμμάτων;

Δεδομένου ότι το μέγεθος της στέγης σας είναι ίσο με το μέγεθος του σπιτιού σας, ένας μεγαλύτερος κάδος απορριμμάτων είναι καλύτερος. Το Dumpstermaxx συνιστά έναν αναδιπλούμενο κάδο 40 γιάρδων για το έργο στέγης σας. Όσον αφορά την απόρριψη απορριμμάτων από έργα στέγης, είναι καλύτερο να έχετε πολύ μεγάλο κάδο απορριμμάτων παρά πολύ μικρό. Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του κάδου απορριμμάτων που χρειάζεστε, το προσωπικό μας θα χαρεί να το συζητήσει μαζί σας.

Αφήστε το Dumpstermaxx να κάνει τη δουλειά για εσάς

Μην ξοδεύετε ώρες φορτώνοντας και μεταφέροντας τα πεταμένα έρπητα ζωστήρα στη χωματερή μόνοι σας. Το Dumpstermaxx διευκολύνει την ενοικίαση ενός roll-off κάδου για έργα στέγης. Φέρνουμε το roll-off dumpster απευθείας σε εσάς. Θα τοποθετήσουμε τον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων στο δρόμο σας τη στιγμή της επιλογής σας. Μόλις έχετε τον κάδο απορριμμάτων, μπορείτε να πετάξετε κατευθείαν μέσα σε αυτόν τον έρπητα ζωστήρα και το ξύλο. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, το Dumpstermaxx θα παραλάβει τον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων και θα τον μεταφέρει στη χωματερή. Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας σε αυτόν τον ιστότοπο. Ένα μέλος του προσωπικού μας θα είναι σε επαφή για να συζητήσει τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να γίνουμε συνεργάτης σε όλα τα έργα σας που απαιτούν κάδο απορριμμάτων και η ανακαίνιση στέγης δεν είναι μικρή δουλειά. Οι εργασίες στεγών μπορούν να παράγουν σημαντική ποσότητα απορριμμάτων. το καταλαβαίνουμε και θέλουμε να αφαιρέσουμε το βάρος της διαχείρισης των απορριμμάτων από τους ώμους σας.

Διαβάστε περισσότερα  Υγεία και ασφάλεια σε σχέση με την εργασία με δέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο