Γιατί θα χρειαστείτε ένα Roll-Off Dumpster για την αφαίρεση των υδρορροών σας

Γιατί θα χρειαστείτε ένα Roll-Off Dumpster για την αφαίρεση των υδρορροών σας

Εάν οι υδρορροές στο σπίτι σας είναι άνω των είκοσι ετών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να αντικατασταθούν. Μπορείτε να καταλάβετε εάν οι υδρορροές χρειάζονται αντικατάσταση είτε με τη συγκέντρωση νερού στην οροφή σας (μια κύρια αιτία ζημιάς στην οροφή) και εάν οι ίδιες οι υδρορροές έχουν σκουριάσει ή χαλάσει και πρόκειται να πέσουν από την οροφή σας. Θα χρειαστεί να απορρίψετε τις παλιές σας υδρορροές, και γι' αυτό θα χρειαστείτε ένα roll-off δοχείο απορριμμάτων για την αφαίρεση των υδρορροών σας.

Τι θα χρειαστείτε για να πετάξετε τις παλιές υδρορροές σας

Η αφαίρεση των παλιών υδρορροών από το σπίτι σας πρέπει να ξεκινήσει με τη συλλογή των κατάλληλων εργαλείων και υλικών. Εδώ είναι μερικά από τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να κατεβάσετε τις υδρορροές σας – μπάρα, σφυρί με νύχια, ηλεκτρικό κατσαβίδι ή τρυπάνι, ζώνη εργαλείων, καλαφάτισμα, γάντια εργασίας, μια σταθερή σκάλα, προστατευτικά γυαλιά και ένα σκληρό καπέλο. Για την απόρριψη των παλιών υδρορροών, θα χρειαστείτε ένα roll-off δοχείο απορριμμάτων. Ένας κάδος σκουπιδιών δέκα αυλών θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος για τις περισσότερες δουλειές, αλλά αν το σπίτι σας είναι μεγαλύτερο ή για ένα εμπορικό κτίριο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον έναν κάδο είκοσι μέτρων. Θα πρέπει επίσης να έχετε κάποιον να σας βοηθήσει γιατί είναι κάτι περισσότερο από μια δουλειά ενός ατόμου. Όταν συγκεντρώσετε τα εργαλεία σας, πρέπει να ξεκινήσετε το έργο κάτω από τις υδρορροές. Αρχικά, αφαιρέστε τα βαριά πουπουλένια λάχανα ξεβιδώνοντάς τα από τις υδρορροές και το σύστημα αποστράγγισης. Θα χρειαστεί η ράβδος ανίχνευσης για να τα αφαιρέσετε. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε τις παλιές υδρορροές από τις κρεμάστρες. Βεβαιωθείτε ότι η σκάλα σας είναι τοποθετημένη σε ασφαλή θέση ενώ αφαιρείτε τα κάτω στόμια και, στη συνέχεια, αφαιρέστε την υδρορροή ένα κομμάτι τη φορά από τα στηρίγματα. Χρησιμοποιήστε τα μουσαμά σας για να πιάσετε καρφιά, πριτσίνια, βίδες που μπορεί να πέσουν. Φροντίστε να γεμίσετε τρύπες στην επένδυση ή την ξύλινη οροφή με καλαφάτισμα.

Διαβάστε περισσότερα  Απόβλητα χειρουργικής δέντρων και η χρήση τους για καύσιμο βιομάζας

Απόρριψη σκραπ από τις παλιές σας υδρορροές

Όταν αφαιρείτε τις παλιές υδρορροές και εργάζεστε γύρω από την περίμετρο του σπιτιού σας, θα αφαιρείτε τμήματα από κρεμάστρες, βραχίονες και υδρορροές. τοποθετήστε το μουσαμά και τη σκάλα όταν κινείστε. Ο μουσαμάς θα πιάσει όλα τα συντρίμμια από τις παλιές σας υδρορροές σε ένα σημείο. Στη συνέχεια, πάρτε ένα καρότσι για να μεταφέρετε όλα τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων. Ο κάδος απορριμμάτων θα μαζέψει τις παλιές σας υδρορροές και τα σκουπίδια που δημιουργούνται από την αφαίρεσή τους.

Αφού εξάγετε τις παλιές υδρορροές, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε νέες υδρορροές ή να προσλάβετε έναν τεχνίτη για να τις εγκαταστήσει. Απαιτούνται μόνο έξι βήματα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση νέων υδρορροών. Ξεκινήστε κάνοντας μετρήσεις και χρησιμοποιήστε αυτές για να λάβετε εκτιμήσεις. Στη συνέχεια, εάν εγκαθιστάτε μόνοι σας τις υδρορροές, συγκεντρώστε τα υλικά που χρειάζονται για την τοποθέτησή τους. Τα απαιτούμενα εργαλεία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των υδρορροών που εγκαθίστανται. Τα υπόλοιπα είναι απλά – συναρμολογήστε τις νέες σας υδρορροές πριν την εγκατάσταση, εγκαταστήστε προσυναρμολογημένα τμήματα, Ρυθμίστε τις απαιτούμενες κλίσεις κατά την εγκατάσταση υδρορροών, τέλος προσθέστε αναβοσβήνει για πρόσθετη προστασία. Είναι τόσο απλό!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απορρίψετε παλιές υδρορροές

Επικοινωνήστε με την Dumpstermaxx για να βοηθήσετε στην απόρριψη των παλιών σας χαλασμένων υδρορροών. Επικοινωνήστε αμέσως. Ένα μέλος του προσωπικού μας θα χαρεί να σας καθοδηγήσει στον καθορισμό του μεγέθους του σκουπιδιού που χρειάζεστε για να πετάξετε τις υδρορροές σας. Μπορούμε να προγραμματίσουμε έναν χρόνο παράδοσης που είναι κατάλληλος για εσάς, ώστε να φέρετε έναν απορριμματοφόρα απορριμμάτων απευθείας στο δρόμο σας. Αφού αφαιρέσετε τις παλιές σας υδρορροές και τις τοποθετήσετε στον κάδο απορριμμάτων, θα έρθουμε να τις παραλάβουμε και να τις πάρουμε. Μην μεταφέρετε μόνοι σας τις παλιές υδρορροές σας στην τοπική χωματερή. καλέστε το Dumpstermaxx σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα  Ένα ποτάμι κάπου | Ο Υπερελαφρός Πεζοπόρος