Φρεσκοψημένα κρουασάν

Το 7-Eleven's Café Reserve ανοίγει τώρα στην πόλη Pasig

Φρεσκοψημένα κρουασάν
Φρεσκοψημένα κρουασάν
Φρεσκοψημένα κρουασάν και γεμιστό Pandesal
Φρεσκοψημένα κρουασάν και γεμιστό Pandesal

Ποικιλία αρτοσκευασμάτων και σνακ

Το Café Reserve προσφέρει επίσης μια ποικιλία από αρτοσκευάσματα και σνακ που συνδυάζονται καλά με τον καφέ. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από φρεσκοψημένα κρουασάν και γεμιστό παντεζάλ.

Mini Coffee Shop Vibe

Το Café Reserve δίνει μια ατμόσφαιρα μίνι καφέ, με τον ειδικό πάγκο για παραγγελίες καφέ και έναν ξεχωριστό χώρο για το ψιλικατζίδικο. Το καφενείο διαθέτει μια έκθεση με φρεσκοψημένες λιχουδιές, όπως κρουασάν και pan de sal, που ψήνονται συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Ο καφές είναι φρεσκοκομμένος και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία επιλογών, όπως ζεστό και παγωμένο καφέ, matcha και ροφήματα σοκολάτας.

Καφές και Matcha
Καφές και Matcha
Iced Matcha
Iced Matcha

Η ατμόσφαιρα του μίνι καφέ είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γρήγορο διάλειμμα για καφέ ή να πάρουν ένα γλυκό εν κινήσει. Το Café Reserve παρέχει έναν βολικό και άνετο χώρο για τους πελάτες να απολαμβάνουν τον καφέ και τα αρτοσκευάσματα τους, ενώ η ποιότητα του καφέ και των αρτοσκευασμάτων είναι εφάμιλλη με άλλα καφέ της περιοχής.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του νέου Café Reserve στο 7-Eleven στην πόλη Pasig;

Το Café Reserve στο 7-Eleven στην πόλη Pasig είναι ανοιχτό 24/7, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ποτά καφέ και σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Πώς συγκρίνονται οι τιμές στο Café Reserve με άλλες προσφορές ποτών 7-Eleven;

Ενώ οι τιμές στο Café Reserve μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερες από άλλες προσφορές ροφημάτων 7-Eleven, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια πιο ανεβασμένη εμπειρία με καφέ υψηλής ποιότητας και φρεσκοψημένες λιχουδιές.

Μπορείτε να δώσετε μια επισκόπηση του μενού στο 7-Eleven's Café Reserve στην πόλη Pasig;

Το μενού στο Café Reserve στην πόλη Pasig περιλαμβάνει μια ποικιλία από ποτά καφέ, όπως εσπρέσο, καπουτσίνο και latte, καθώς και φρεσκοψημένα κρουασάν και άλλα αρτοσκευάσματα.

Διαβάστε περισσότερα  12 από τις πιο όμορφες παραλίες στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης

Υπάρχουν διαθέσιμα αποκλειστικά ποτά ή τρόφιμα στο Pasig City Café Reserve;

Ναι, το Pasig City Café Reserve προσφέρει αποκλειστικά μείγματα καφέ και αρτοσκευάσματα που δεν είναι διαθέσιμα σε άλλες τοποθεσίες του 7-Eleven.

Ποια είναι η ακριβής τοποθεσία του Café Reserve στην πόλη Pasig;

Το Café Reserve βρίσκεται μέσα στο υποκατάστημα Parc Chateau Condominium κατά μήκος της Sapphire Road στην πόλη Pasig.

Η 7-Eleven έχει εφαρμόσει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες στο Pasig City Café Reserve;

Ναι, το Pasig City Café Reserve διαθέτει έναν καθορισμένο πάγκο για συναλλαγές στο Café Reserve και μια παρακείμενη τραπεζαρία που βλέπει στον πολυσύχναστο δρόμο έξω.

Μέλο Βιγιαρεάλ είναι ο Διαδικτυακός Εκδότης του Outoftownblog.com. Είναι Λογιστής στο επάγγελμα που εγκατέλειψε τον εταιρικό κόσμο σε ηλικία 23 ετών για να εξερευνήσει την όμορφη χώρα του και τον υπόλοιπο κόσμο. Σήμερα, η Melo εργάζεται ως μερικής απασχόλησης Social Media Manager για τοπικούς και διεθνείς πελάτες. Η δουλειά του πλήρους απασχόλησης επικεντρώνεται στην ανακάλυψη ενδιαφέρουσας κουλτούρας, στην εξερεύνηση διαφορετικών κουζινών και στη λήψη αξέχαστων φωτογραφιών από τοπικούς και διεθνείς προορισμούς που επισκέπτεται.