Φεστιβάλ Ιρανικού Κινηματογράφου 2024 στη Μανίλα

Πρωταθλητής Παγκόσμιος Κινηματογράφος με το Φεστιβάλ Ιρανικού Κινηματογράφου 2024

Στο βιογραφικό δράμα του Bahram Tavakoli, Gholamreza Takhti, καταπιάνεται με τη ζωή του Ιρανού παγκόσμιου Ολυμπιονίκη πάλης Gholamreza Takhti από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, τους αγώνες του και, τέλος, τον θάνατό του. Κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία και το καλύτερο σχέδιο παραγωγής. Ήταν υποψήφια για άλλα 8 βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας στο 37ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Fajr, το ιρανικό αντίστοιχο των βραβείων Αμερικανικής Ακαδημίας.

Πρωταθλητής των καλύτερων τοπικών και διεθνών κινηματογραφικών ταινιών, το CCP, μέσω των διαφορετικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του Τμήματος Κινηματογράφου, Μεταδόσεων και Νέων Μέσων (CCP FBNMD), συνεχίζει να προβάλλει την απεριόριστη ποικιλία ιστοριών που συναντάμε στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Με την έναρξη του Φεστιβάλ 2024, το ΚΚΚ, το Πολιτιστικό Τμήμα, η Πρεσβεία της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν-Μανίλα και το Ινστιτούτο Κινηματογράφου UP ελπίζουν να φέρουν κοντά πιο δημιουργικά μυαλά, οραματιστές αφηγητές και λάτρεις της βιομηχανίας, ιδιαίτερα για την εκτίμηση του Ιρανικός κινηματογράφος.

Φεστιβάλ Ιρανικού Κινηματογράφου 2024 στη Μανίλα
Φεστιβάλ Ιρανικού Κινηματογράφου 2024 στη Μανίλα

Για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, ακολουθήστε τους επίσημους λογαριασμούς CCP και CCP FBNMD κοινωνικών μέσων στο Facebook, X, Instagram, TikTok και YouTube.

Κάντε like, ακολουθήστε και εγγραφείτε στο OutofTownBlog.com στο Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμκαι Pinterestκαι Ομάδα έξω από την πόλη στο YouTube για περισσότερες ενημερώσεις.

Ανάγνωση:

Μέλο Βιγιαρεάλ είναι ο Διαδικτυακός Εκδότης του Outoftownblog.com. Είναι Λογιστής στο επάγγελμα που εγκατέλειψε τον εταιρικό κόσμο σε ηλικία 23 ετών για να εξερευνήσει την όμορφη χώρα του και τον υπόλοιπο κόσμο. Σήμερα, η Melo εργάζεται ως μερικής απασχόλησης Social Media Manager για τοπικούς και διεθνείς πελάτες. Η δουλειά του πλήρους απασχόλησης επικεντρώνεται στην ανακάλυψη ενδιαφέρουσας κουλτούρας, στην εξερεύνηση διαφορετικών κουζινών και στη λήψη αξέχαστων φωτογραφιών από τοπικούς και διεθνείς προορισμούς που επισκέπτεται.

Διαβάστε περισσότερα  Η Smart προηγείται για άλλη μια φορά με τις πιο γρήγορες μέσες ταχύτητες λήψης, επιβεβαιώνει η έκθεση Ookla Q4 2023