Δημιουργήστε ένα κοντέινερ με βότανα - Κάντε το απλό και διασκεδαστικό!

Δημιουργήστε ένα κοντέινερ με βότανα – Κάντε το απλό και διασκεδαστικό!

Η εγκατάσταση ενός κήπου με βότανα με δοχεία φάνηκε να είναι σωτήρια για μένα – και τα φυτά μου. Βλέπετε, έχω αυτό το υπέροχο παρτέρι κατά μήκος του σπιτιού μου. Είναι περίπου δύο πόδια πλάτος και περίπου 40 πόδια μήκος. Κάνει πρωινό ήλιο, με λίγη απογευματινή σκιά. Υπάρχει μια βρύση νερού στο ένα άκρο. Και είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν ανεβαίνεις στο σπίτι μου. Τέλειος. Σωστά?

Λοιπόν, θα ήταν, αν δεν ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά μου λατρεύουν να σκάβουν στην απαλή, δροσερή βρωμιά. Στην πραγματικότητα όλα ξεκίνησαν με τα κοτόπουλα….

Βιβλία της The Farm WifeΒιβλία της The Farm Wife

Όταν μετακομίσαμε για πρώτη φορά εδώ, αυτό το κρεβάτι ήταν ένα από τα πρώτα που αντιμετώπισα. Ήταν κατάφυτο από αγριόχορτα και αμπέλια, έτσι μου πήρε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για να το καθαρίσω. Μετά τη δουλειά την επόμενη μέρα, κατευθύνθηκα στο φυτώριο με οράματα αυτού του τέλεια διαμορφωμένου κήπου με λουλούδια. Μαργαρίτες που χορεύουν στο αεράκι, ο Ζίννιας προσθέτει χρωματιστά ποτ, η Βερβένα γνέφει την έγκριση του φασκόμηλου.

Το επόμενο πρωί, πήγα στη δουλειά. Κομποστ – έλεγχος. Υγιές μίγμα εδάφους – έλεγχος. Κυπαρίσσι σάπια φύλλα – έλεγχος. Τέλεια φυτά – έλεγχος, έλεγχος, έλεγχος. Αργά το απόγευμα, είχα ένα φυτεμένο παρτέρι για το οποίο κάθε επαγγελματίας καλλιτέχνης τοπίου θα ήταν περήφανος. Αποφάσισα να το γιορτάσω με ένα ποτήρι λεμονάδα.

Το να έχετε έναν κήπο με βότανα με δοχεία είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να καλλιεργήσετε βότανα.  Μπορούν να τοποθετηθούν κοντά στην πόρτα της κουζίνας και μπορούν να χωρέσουν σε όλους τους περισσότερους χώρους.Το να έχετε έναν κήπο με βότανα με δοχεία είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να καλλιεργήσετε βότανα.  Μπορούν να τοποθετηθούν κοντά στην πόρτα της κουζίνας και μπορούν να χωρέσουν σε όλους τους περισσότερους χώρους.

Αφού φρόντισα μερικά μικρά πράγματα στο σπίτι, επέστρεψα για να θαυμάσω τη δουλειά μου και χαϊδεύω τον εαυτό μου στην πλάτη. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η υπερηφάνεια μπορεί πραγματικά να προκαλέσει πτώση. Όλο το «εργόχειρο» μου ήταν απλωμένο στο έδαφος, κομμένο σε κομμάτια από κοτόπουλα.

κοντέινερ βότανο κήποκοντέινερ βότανο κήπο

Γρήγορα μπροστά λίγα χρόνια – και περίπου 10 επισκευές παρτέρι – αργότερα. Ανάμεσα σε σκύλους, κοτόπουλα και αμπέλια, φαινόταν ότι δεν θα έκανα ποτέ αυτό το κρεβάτι να φαίνεται αξιοπρεπές. Τότε το Country Boy με ρώτησε μια μέρα τι ήθελα να κάνω με ένα σωρό «σκουπίδια» (τα αποκαλεί σκουπίδια – εγώ τα λέω θησαυροί υπό κατασκευή) πίσω από το θερμοκήπιο.

Και τελικά έκανε κλικ. Όλα αυτά τα «σκουπίδια» ήταν διαφορετικοί τύποι γλάστρες και άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να μετατραπούν είτε σε γλάστρες με φυτά είτε σε τέχνη κήπου. Και γύρισα στη δουλειά.

κοντέινερ βότανο κήποκοντέινερ βότανο κήπο

Δημιουργία Κήπου με Βότανα Εμπορευματοκιβωτίων

Το να χρησιμοποιώ φρέσκα βότανα ήταν πάντα πολύ σημαντικό για μένα. Και μερικές φορές, το να έχουμε αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε σημαίνει να κάνουμε λίγη δουλειά στην αρχή.

Πρώτα, καθάρισα όλα τα ζιζάνια και τα συντρίμμια. Μετά φτυάρισα όλο το χώμα που άνοιξαν τα σκυλιά πίσω στις τρύπες. Χρησιμοποιώντας μια τσουγκράνα κήπου, το λειαίνω. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούσα δοχεία, πρόσθεσα μια στρώση από οριζόντιο ύφασμα και, στη συνέχεια, το κάλυψα με No Float Cypress Mulch.