Αιολικό Πάρκο Burgos στο Ilocos Norte

Αιολικό Πάρκο Burgos στο Ilocos Norte

Για τη συντήρηση των ανεμογεννητριών, ο ανάδοχος O&M εκτελεί τακτικούς ελέγχους συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων οπτικών επιθεωρήσεων, αλλαγής λαδιών και αντικατάστασης εξαρτημάτων. Ο ανάδοχος παρακολουθεί επίσης την απόδοση των ανεμογεννητριών και της ηλεκτρικής υποδομής για να διασφαλίσει ότι λειτουργούν αποτελεσματικά. Ο ανάδοχος O&M έχει επίσης μια ομάδα τεχνικών σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Τοποθεσία και προσβασιμότητα

Γεωγραφική ρύθμιση

Το αιολικό πάρκο Burgos βρίσκεται στις Φιλιππίνες. Βρίσκεται σε ένα λοφώδες έδαφος με θέα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Το αιολικό πάρκο εκτείνεται σε μια τοποθεσία 600 εκταρίων που καλύπτει τρεις βαράνγκες, δηλαδή το Saoit, το Poblacion και το Nagsurot.

Το γεωγραφικό σκηνικό του αιολικού πάρκου είναι ιδανικό για την παραγωγή αιολικής ενέργειας στην ξηρά. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται από ισχυρούς και συνεχείς ανέμους, οι οποίοι πνέουν από βορειοανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις. Η μέση ταχύτητα ανέμου στην περιοχή κυμαίνεται από 6 έως 7 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, καθιστώντας την ένα από τα καταλληλότερα σημεία για την ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας στη χώρα.

Εγγύτητα στην επαρχία Ilocos Norte

Το αιολικό πάρκο Burgos βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην επαρχία Ilocos Norte, η οποία είναι γνωστή για τις άφθονες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η επαρχία φιλοξενεί πολλά άλλα αιολικά πάρκα, σταθμούς ηλιακής ενέργειας και εγκαταστάσεις υδροηλεκτρικής ενέργειας. Η εγγύτητα του αιολικού πάρκου με άλλα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην επαρχία το καθιστά σημαντικό κόμβο για την παραγωγή καθαρής ενέργειας στην περιοχή.

Το αιολικό πάρκο είναι εύκολα προσβάσιμο οδικώς, με την πλησιέστερη μεγάλη πόλη να είναι η πόλη Laoag, η οποία απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα. Το αιολικό πάρκο διαθέτει γραφεία που βρίσκονται κοντά, διευκολύνοντας το προσωπικό να διαχειρίζεται τις λειτουργίες και τη συντήρηση των ανεμογεννητριών.

Διαβάστε περισσότερα  Η Smart προηγείται για άλλη μια φορά με τις πιο γρήγορες μέσες ταχύτητες λήψης, επιβεβαιώνει η έκθεση Ookla Q4 2023

Μετάβαση στο Αιολικό Πάρκο Μπούργκος

Το αιολικό πάρκο Burgos βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Φιλιππίνων και συγκεκριμένα στο Burgos, Ilocos Norte. Εδώ είναι τα βήματα για να φτάσετε εκεί:

Από τον αέρα

Εάν ταξιδεύετε εκτός Φιλιππίνων, το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο είναι το διεθνές αεροδρόμιο Ninoy Aquino (NAIA) στη Μανίλα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πτήση εσωτερικού από το NAIA προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Laoag, το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο Μπούργκος.

Από τη γη

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Laoag, μπορείτε να νοικιάσετε ταξί ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να φτάσετε στο αιολικό πάρκο Burgos. Η απόσταση μεταξύ Laoag και Burgos είναι περίπου 50 χιλιόμετρα και χρειάζεται περίπου μία ώρα για να ταξιδέψετε οδικώς.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Αν προτιμάτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή jeepney από την πόλη Laoag προς το Μπούργκος. Λεωφορεία και jeepney είναι διαθέσιμα στον κεντρικό συγκοινωνιακό τερματικό σταθμό της πόλης Laoag. Ενημερώστε τον οδηγό ή τον αγωγό ότι θέλετε να πάτε στο αιολικό πάρκο του Μπούργκος και θα σας αφήσουν στο πλησιέστερο σημείο.

Τοπικές Συγκοινωνίες

Για να φτάσετε στο αιολικό πάρκο από το σημείο αποβίβασης, μπορείτε να νοικιάσετε ένα τρίκυκλο ή μια μοτοσικλέτα για ενοικίαση (τοπικά γνωστή ως “habal-habal”). Το αιολικό πάρκο απέχει περίπου 2-3 ​​χιλιόμετρα από τον κεντρικό δρόμο και αυτές οι τοπικές συγκοινωνιακές επιλογές μπορούν να σας μεταφέρουν εκεί.

Θυμηθείτε να ελέγξετε τα τοπικά δρομολόγια μεταφοράς και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας ανάλογα. Το αιολικό πάρκο του Μπούργκος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, επομένως καλό είναι να το επισκεφτείτε τις καθημερινές για να αποφύγετε τα πλήθη. Απολαύστε την επίσκεψή σας στο αιολικό πάρκο Burgos!

Διαβάστε περισσότερα  Εγγραφή COMELEC το 2024: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Αιολικό Πάρκο Burgos στο Ilocos Norte
Αιολικό Πάρκο Burgos στο Ilocos Norte

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος είναι ο σκοπός του Αιολικού Πάρκου Μπούργκος;

Σκοπός του αιολικού πάρκου του Μπούργκος είναι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Το αιολικό πάρκο έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί τη δύναμη του ανέμου και να τη μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις Φιλιππίνες.

Ποιος ήταν ο ανάδοχος υπεύθυνος για την κατασκευή του Αιολικού Πάρκου Μπούργκος;

Το αιολικό πάρκο του Μπούργκος κατασκευάστηκε από μια κοινοπραξία εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της ισπανικής εταιρείας Acciona και της Φιλιππινικής Εθνικής Εταιρείας Πετρελαίου – Energy Development Corporation (PNOC-EDC). Η Acciona ήταν υπεύθυνη για τη μηχανική, την προμήθεια και την κατασκευή του αιολικού πάρκου.

Πόσες ανεμογεννήτριες είναι εγκατεστημένες στο αιολικό πάρκο του Μπούργκος;

Το αιολικό πάρκο Burgos διαθέτει συνολικά 50 ανεμογεννήτριες εγκατεστημένες σε μια έκταση 600 εκταρίων. Κάθε τουρμπίνα έχει χωρητικότητα 3 μεγαβάτ, ανεβάζοντας τη συνολική ισχύ του αιολικού πάρκου στα 150 μεγαβάτ.

Ποια είναι η σημασία του αιολικού πάρκου Burgos στο πλαίσιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις Φιλιππίνες;

Το αιολικό πάρκο του Μπούργκος είναι ένα σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειες των Φιλιππίνων για μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι το μεγαλύτερο αιολικό πάρκο στη χώρα και έχει συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση της ικανότητας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της χώρας. Το έργο συνέβαλε επίσης στη μείωση της εξάρτησης της χώρας από τα ορυκτά καύσιμα, η οποία έχει θετικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Μπορείτε να δώσετε μια σύντομη ιστορία της ανάπτυξης του Αιολικού Πάρκου του Μπούργκος;

Η ανάπτυξη του αιολικού πάρκου του Μπούργκος ξεκίνησε το 2005 όταν η κυβέρνηση των Φιλιππίνων ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το έργο προτάθηκε για πρώτη φορά από την PNOC-EDC το 2007 και η κατασκευή ξεκίνησε το 2012. Το αιολικό πάρκο ολοκληρώθηκε το 2014 και από τότε βρίσκεται σε λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα  ANILAO BATANGAS: Ταξιδιωτικός οδηγός + Πώς να πάτε εκεί

Πού βρίσκεται το αιολικό πάρκο Burgos;

Το αιολικό πάρκο Burgos βρίσκεται στην πόλη Burgos, Ilocos Norte, στο βόρειο τμήμα των Φιλιππίνων. Το αιολικό πάρκο βρίσκεται σε μια παράκτια πεδιάδα με θέα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, η οποία παρέχει μια σταθερή πηγή ανέμου για τις τουρμπίνες.

Κάντε like, ακολουθήστε και εγγραφείτε στο OutofTownBlog.com στο Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμκαι Pinterestκαι Ομάδα έξω από την πόλη στο YouTube για περισσότερες ενημερώσεις.

Ανάγνωση:

Μέλο Βιγιαρεάλ είναι ο Διαδικτυακός Εκδότης του Outoftownblog.com. Είναι Λογιστής στο επάγγελμα που εγκατέλειψε τον εταιρικό κόσμο σε ηλικία 23 ετών για να εξερευνήσει την όμορφη χώρα του και τον υπόλοιπο κόσμο. Σήμερα, η Melo εργάζεται ως μερικής απασχόλησης Social Media Manager για τοπικούς και διεθνείς πελάτες. Η δουλειά του πλήρους απασχόλησης επικεντρώνεται στην ανακάλυψη ενδιαφέρουσας κουλτούρας, στην εξερεύνηση διαφορετικών κουζινών και στη λήψη αξέχαστων φωτογραφιών από τοπικούς και διεθνείς προορισμούς που επισκέπτεται.